Recreatie

Recreatie

Lid worden

Badminton is een sport voor iedereen!

Bij de senioren spelen mensen in de leeftijd van 20 tot 80 jaar, van recreant tot fanatieke competitiespeler. Je kunt op iedere leeftijd met badminton starten, kom dus gerust eens een keer meedoen. Bij de recreanten staat badminton in het teken van gezelligheid in combinatie met een avond lekker sporten. Voor wie dat wil is er op maandagavond (Polderhuis) en woensdagavond (Zeewijkhal) recreantentraining door een professionele trainer. Deze training is voor beginners maar ook voor gevorderde recreanten.

BC Velsen heeft drie speelavonden (maandag, woensdag en donderdag). Spelers mogen alle drie de avonden spelen maar één avond mag natuurlijk ook.

Tijdens de speelavonden wordt veelal eerst een half uur tot een uur met ‘rackettrekken’ gewerkt. De rackets van alle spelers gaan bij elkaar en dan worden willekeurig vier rackets getrokken. De eigenaars van de rackets spelen op een baan. Zo spelen ervaren en onervaren mensen met elkaar en bovendien leer je elkaar wat beter kennen.
 

Kom een keer kijken of meedoen:

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Kom gerust een keer kijken of meedoen. We hebben rackets te leen. Wilt u eerst meer informatie dan kun je contact met ons opnemen.

Graag tot ziens in de sporthal!

Speeltijden:

Polderhuis 

Maandagavond van 19.00 – 20.00 uur, recreanten training

Maandagavond van 20.00 – 22.00 uur, recreanten vrijspelen

Zeewijkhal 

Woensdagavond van 19.00 uur – 20.00 uur uur, recreanten training en daarna tot 22.00 uur vrij spelen

Sporthal Oost

Donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur, in samenwerking met BC IJmond, recreanten vrijspelen

Niet-leden kunnen op donderdagavond meespelen voor 7,50 euro


Meld je nu aan

Of download een aanvraagformulier voor een 10-rittenkaart.