Bamito FUN-dag: 14 oktober 2023

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar, of heb je vriendjes of vriendinnetjes in deze leeftijd en zin in een super gezellige en sportieve ochtend samen met vriendjes en andere leeftijdsgenoten? Kom dan naar de Bamito FUN-dag bij BC Velsen.

Op zaterdag 14 oktober van 10.00 uur tot 12.00 uur maak je tijdens de Bamito FUN-dag een speelse manier kennis met badminton door middel van leuke en uitdagende spelletjes in teamverband. Op de FUN-dag zijn alle kinderen van 4 t/m 12 jaar van harte welkom om mee te doen. Of je nu al badmintont of nog niet, iedereen is welkom! Neem dus vooral ook je vriendjes en vriendinnetjes mee.

Meedoen is gratis en er zijn leenrackets aanwezig, maar neem wel je sportkleding en schoenen mee.

De inschrijving kan via onderstaande button:

(werkt de knop niet, ga naar: https://app.clubcollect.com/forms/nl/bc-velsen/bamito-fun-dag-14-okt-2023)

We maken er een groot feest van!

Tot dan!