Grote Clubactie 2021

Beste badmintonner en lotenverkoper,

Op zaterdag 18 september 2021 is de Grote Clubactie gestart. Natuurlijk doen wij dit jaar ook weer mee en willen we weer véél loten verkopen. We zouden graag het aantal verkochte loten van vorig jaar (totaal 378 verkochte loten) willen overtreffen. De coronamaatregelen hebben voor veel uitdagingen voor sportverenigingen gezorgd; sportief, maar ook zeker financieel. Dit geldt ook voor onze club. We zijn daarom blij met alle extra inkomsten!

Meteen, online, een lot kopen? Klik hier.

Eén lot kost voor de koper € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! De mensen die loten kopen, maken kans op vele fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van €100.000,-! De trekking van de loterij is op woensdag 8 december a.s.. En….. de verkoper krijgt €0,50 per verkocht lot.

Wanneer is de actie?

Alle jeugdleden hebben een lotenboekje ontvangen. De Grote Clubactie 2021 start officieel op zaterdag 18 september a.s..

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van loten is heel gemakkelijk. Je verkoopt de loten d.m.v. een eenmalige machtiging (je hoeft dus niet met contact geld over straat). De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina “Eenmalige Machtiging” en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op….vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor “Eenmalige Machtiging”) en een deurzegel. Deze kan de lotenkoper met een plakbandje op zijn/haar deur plakken.


NIEUW: ONLINE VERKOOP!

Dit jaar kun je, naast de verkoop via het lotenboekje, ook online loten verkopen! Met de online verkoopmethode en je persoonlijke QR-code sticker op het verkoopboekje ben je direct in het bezit van een persoonlijke verkooppagina. Als de koper op de link klikt of de persoonlijke QR-code op het verkoopboekje scant, komt de koper direct op jouw persoonlijke verkooppagina. Handig toch?! Persoonlijke verkooppagina’s zijn ook te delen via WhatsApp, e- mail of social media. Je kunt de link dus bijvoorbeeld delen in een familie WhatsApp groep. Natuurlijk heb jij ook toegang tot je eigen online omgeving. Hierop is van alles te beleven! Je ziet daar bv. je digitale lotenmeter en kunt badges verdienen!

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt: ouders, opa’s en oma’s, familie, vrienden, buren, enz.. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

Verkoopboekje inleveren:

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan z.s.m. in bij je badmintontrainer of bij ondergetekende, uiterlijk zaterdag 6 november a.s..

Wij hopen op weer een geweldig verkoopresultaat en rekenen op je! Heel veel succes met de verkoop van de loten; zet hem op! En….mocht je vragen hebben, stel ze gerust!

Contactpersoon:
Mariëlle Aarts
aarts2071@gmail.com