Grote Clubactie 2020

Beste badmintonner en lotenverkoper,

Op zaterdag 19 september 2020 start de Grote Clubactie. Natuurlijk doen wij dit jaar ook weer mee en willen we weer véél loten verkopen. We zouden graag het aantal verkochte loten van vorig jaar (totaal 347 verkochte loten) willen overtreffen.

De coronamaatregelen zorgen voor veel uitdagingen voor sportverenigingen; sportief, maar ook zeker financieel. Dit geldt ook voor onze club. We zijn daarom blij met alle extra inkomsten!

Het zou mooi zijn als elk lid in ieder geval 10 loten verkoopt.  Doe je ook (weer) mee?!

Eén lot kost voor de koper € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! De mensen aan wie je loten verkoopt, maken kans op vele fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van €100.000,-! De trekking van de loterij is op 9 december a.s..

En….. ook jij zelf kunt (veel) geld verdienen met het verkopen van loten; je krijgt €0,50 per verkocht lot. Als jij dus 20 loten weet te verkopen, krijg jij €10,00 van de club. Dat is een leuk extra zakcentje!

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van loten is heel gemakkelijk.  Je verkoopt de loten d.m.v. een eenmalige machtiging (je hoeft dus niet met contact geld over straat).

De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina “Eenmalige Machtiging” en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

Let op….vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor “Eenmalige Machtiging”) en een deurzegel. Deze kan de lotenkoper met een plakbandje op zijn/haar deur plakken.

Wanneer is de actie?
Op zaterdagmorgen 12 september a.s. ontvang je, tijdens de training, een lotenboekje met daarbij ook (nogmaals) deze brief. De Grote Clubactie 2020 start officieel een week later, op zaterdag 19 september a.s..

Aan wie mag  je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt: ouders, opa’s en oma’s, familie, vrienden, buren, enz.. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Verkoopboekje inleveren:
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan z.s.m. in bij je badmintontrainer of bij ondergetekende, uiterlijk zaterdag 24 oktober a.s