Samenwerking BC IJmond

Aan het einde van 2019 zijn er twee introductieavonden geweest, waarbij wij hebben mogen meespelen bij BC IJmond op de donderdagavond. Deze introductieavonden werden positief bevonden. Wij hebben daarom ook besloten de samenwerking, voor de donderdagavond, te willen voortzetten. Vanaf 27 februari is het daarom alleen nog mogelijk om op de donderdagavond te spelen in Sporthal Oost, bij BC IJmond.

Om de integratie soepel te laten verlopen is er afgesproken dat er iedere donderdagavond van 20:30 uur tot 21:00 uur tweemaal een hussel gehouden wordt van 15 minuten waarvan verwacht wordt dat iedereen daar aan meedoet. Hierna is het mogelijk om vrij te spelen en kun je afhangen volgens het systeem dat BC IJmond hanteert. Dit betekent dat wij allen een foto van onszelf mee moeten nemen. Hiervan wordt dan door BC IJmond een spelerskaart gemaakt. Vrijspelen kan na de hussel tot 22:00 uur.

Kortom; vanaf 27 februari 2020 is het dus alleen nog mogelijk om op donderdagavond in Sporthal Oost te spelen. De samenwerking zullen wij voortzetten in het nieuwe seizoen. In competitieweken is het mogelijk om tot 23.00 uur te spelen. Buiten de competitieweken kan er, zoals eerder aangegeven, tot 22.00 uur gespeeld worden. Ook zullen wij in het nieuwe seizoen de volle 12 banen tot beschikking hebben.

Mochten er vragen zijn, horen wij dat graag. Hopelijk tot de 27e!