Succesvolle eerste Scholenbadminton­toernooi

Afgelopen zaterdag, 19 januari 2019, vond het eerste Scholenbadmintontoernooi van BC Velsen plaats. Het was een fantastische dag met veel strijd, plezier en passie. In totaal waren er 13 scholen aanwezig en 94 kinderen. Nadat nogmaals de spelregels aan de kinderen waren uitgelegd, werd er gezamenlijk een warming up gedaan. Waarna de wedstrijden konden beginnen. Maar liefst 6 rondes per poule moesten er gespeeld worden voordat de winnaar bekend werd. In drie poules, respectievelijk groep 6/ 7/ 8, kwam een winnaar naar voren. De kinderen kregen een mooie beker. Voor de tweede plaats was er ook nog een prijs. De prijzen werden uitgereikt door wethouder Bram Diepstraten. 

Uiteraard kon het toernooi alleen doorgaan dankzij de inspanning van de vele vrijwilligers van de B.C. Velsen, die deze dag niet alleen naast de banen stonden om de wedstrijden in goede banen te leiden, maar ook achter de wedstrijdtafel. Ook de inzet van de buurtsport  coach, vakleerkrachten en Sportloket Velsen werd door ons zeer gewaardeerd. Wij kijken terug op een succesvol eerste Scholenbadmintontoernooi. Hopelijk tot volgend jaar!

Meer info over B.C. Velsen: www.bcvelsen.nl of bekijk onze Facebookpagina