Hoe word ik vriend van BCVelsen?

Waar staat BC Velsen voor ?
De Badminton Club Velsen staat voor gezelligheid en sportiviteit. Daarbij wordt veel aandacht gegeven aan de jeugd. Dat kunnen we doen dankzij een sterke en actieve jeugdcommissie. Deze geeft veel aandacht aan de begeleiding van de jeugd, alsmede aan het organiseren van evenementen.
Ook talentvolle spelers komen aan hun trekken bij BC Velsen. We zorgen door middel van intensieve training en goede begeleiding voor een verantwoorde doorstroom naar hogere competitieteams.
Sinds 2002 hebben we een aantal enthousiaste mindervalide spelers in ons midden. Als vereniging willen we aangepaste badminton spelvormen stimuleren.

Wat doen we met uw bijdrage ?
We vragen een minimale jaarlijkse bijdrage voor uw lidmaatschap van ‘de Vrienden van BC Velsen’ van € 50,-. Hiermee financieren we een aantal specifieke activiteiten, die we als BC Velsen beleidsmatig elk jaar vaststellen. We richten ons daarbij zowel op de recreatieve als de sportieve activiteiten:

- Zoals aangegeven zijn we bezig het wedstrijdniveau van onze club op een hoger peil te brengen. Dit is nodig om BC Velsen nu en in de toekomst aantrekkelijk te houden als wedstrijdvereniging.
- Op recreatief niveau willen we de jeugd interesseren voor sportieve evenementen. Dit willen we bereiken door te zorgen voor een goed opgeleide en enthousiaste begeleiding.
- We willen leden opleiden tot jeugdtrainer.

Door op deze wijze te werken, weten wij wat we aan fondsen nodig hebben voor dit beleid, en weet u wat er met uw gewaardeerde bijdrage gebeurt: deze gaat niet op de grote hoop, maar wordt gericht gebruikt om beleid te kunnen realiseren.

Wat doen we voor u, als lid van ‘ de Vrienden van BC Velsen’ ?
Als lid van de ‘Vrienden van BC Velsen’ krijgt u het volgende aangeboden :
+ éénmaal per seizoen advertentieruimte in ons clubblad Het Veertje.
+ advertentieruimte en vermelding van uw lidmaatschap op onze website
+ een uitnodiging voor het BC Velsen Promotietoernooi, (ook éénmaal per seizoen).
+ u krijgt regelmatig de ‘Vrienden van BC Velsen’ Nieuwsbrief toegestuurd
+ uw naam wordt toegevoegd aan het ‘Vrienden van BC Velsen’
Inlichtingen
U kunt zich via deze link aanmelden voor het lidmaatschap. U krijgt dan een formulier die u ingevuld kunt opsturen naar onderstaand adres.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met :

Simon Visser, Min. van Houtenlaan 88, Velsen-Zuid, telefoon 0255 – 512981
E - Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hieronder een overzicht van de "Vrienden van BC Velsen".

- Kees Mulder
- Jan van Rixel
- Theo Siemerink
- Simon Visser
- Jan Zoon