Hoe word ik sponsor van BCVelsen?

Iedereen kan de club op eenvoudige wijze sponsoren via Sponsorkliks.

Bestel je online bij Bol.com, V&D, Wehkamp, Zalando,KLM, Hema of andere webwinkel? Dan kun je onze club heel eenvoudig sponsoren. Als je via bovenstaande link naar een webwinkel gaat en daar iets besteld dan krijgt onze club daar een klein bedrag voor. De club en anderen krijgen niet te zien wie iets heeft gekocht, er is alleen te zien in welke winkel iets is aangekocht en welk bedrag de vereniging krijgt.Sla de link op bij je favorieten en verdien voortaan met je aankopen iets voor de club. En vertel het vooral voort!!!!

Sponsoring door bedrijven en andere organisaties

Sponsors zijn voor Badmintonvereniging BC Velsen belangrijk. Dankzij onze sponsors kunnen wij extra activiteiten organiseren voor onze jeugd. Bij Badmintonvereniging BC Velsen zijn er verschillende mogelijkheden.
Hoofdsponsor, Teamsponsor, Shirtsponsor of een advertentie plaatsen, alle vormen van een bijdrage zijn van harte welkom.
Voor meer informatie over onze sponsormogelijkheden (bijvoorbeeld shirtsponsor van een team of Hoofdsponsor van het 1e team) kan natuurlijk contact met de sponsorcommissie worden opgenomen. Wij gaan dan met u na welke mogelijkheden voor u het meest toepasbaar zijn.

Wanneer u kandidaat-sponsors kent, of u bent zelf een kandidaat-sponsor voor onze vereniging, laat het ons dan spoedig weten.

Zie hiervoor onze @mailadressen.