Woensdagavond 27 februari en 6 maart Pickleball

Badminton Club Velsen start samen met Pickleball Holland een nieuwe sport. Kom gratis kennismaken met Pickleball op onze open avonden, woensdag 27 februari of 6 maart in Het Polderhuis.

 

Sinds 2017 wordt dè Amerikaanse sporthit Pickleball ook in Nederland gespeeld. Wij willen op woensdagavond in Het Polderhuis inwoners van Velsen kennis laten maken met Pickleball. Het is een sport die iedereen leuk vindt èn kan spelen. Een klein veld, een laag net, een lichte ‘paddle’ en bal maken dit tot een sport voor alle leeftijden en niveaus. We hebben recreatieve spelers. Ook als je niet meer zo snel ter been bent of een blessure hebt kun je vaak nog prima pickleballen! Binnen een half uur heb je de basis onder de knie en speel je een partijtje. Tennissers, badmintonners, squashers en tafeltennissers vinden Pickleball meteen leuk omdat ze de techniek snel beheersen, de tactiek en tempowisselingen als uitdaging ervaren en hun netspel verbeteren.

 

Benieuwd? Kom naar de openavonden  van 20:00 -22:00 uur kun je een balletje slaan en geven we clinics. Enige dat je nodig hebt zijn sportschoenen voor binnen. Deelname is gratis.

 

 

Plaats: Velserbroek, Sporthal Het Polderhuis, Vestigingplein 58 1991 RK Velserbroek

Meer info en filmpjes: pickleballchannel.com,  www.usapa.org        


 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

Aanvullende gegevens