Eerste badmintontoernooi voor basisscholen

Eerste badmintontoernooi voor basisscholen

Dit schooljaar organiseert badmintonvereniging BC Velsen voor de 1e keer een badmintontoernooi in de gemeente Velsen.  Wij hopen dat scholen zich enthousiast  hiervoor willen opgeven en dat dit een jaarlijks terugkerend toernooi mag worden.  Het scholenbadminton toernooi wordt gehouden op 19 januari 2019 in sporthal Zeewijk tussen 10.00 en 15.00 uur.

Om zelf te ervaren hoe leuk badminton is wil BC Velsen graag de leerlingen uit groep 6, 7 en 8 kennis laten maken met onze sport. In de maand december zullen er door BC Velsen badmintonclinics gegeven worden op de scholen in samenwerking met de betreffende vakdocent.  In de periode tussen de clinics en het toernooi kunnen de leerlingen bij BC Velsen vrijblijvend een aantal trainingen volgen om enthousiast en vol zelfvertrouwen aan het toernooi te beginnen.

Scholen kunnen de leerlingen of teams voor de clinics vóór  30 november a.s. doorgeven aan BC Velsen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de aanmeldingen voor het toernooi van 19 januari a.s. verzoeken wij de scholen dit voor 20 december door te geven via de website www.sportloketvelsen.nl/schoolsport. Na het invullen van het inschrijfformulier ontvangt u automatich een bevestiging.

Het wedstrijdschema, oefenmateriaal en andere informatie over het toernooi zijn t.z.t. terug te vinden op sportloketvelsen.nl

Voor inhoudelijke vragen over het toernooi kunt u contact opnemen met de contactpersoon van BC Velsen, Jessica Mendrik via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

 

 

Aanvullende gegevens