Badmintonnen doe je bij BC Velsen

 

BC Velsen biedt badminton voor iedereen

Ben je op zoek naar een gezellige vereniging waar je op je eigen niveau kunt sporten? Kom dan eens meespelen bij Badminton Club Velsen. BC Velsen heeft meer dan 200 leden en biedt badminton voor zowel de beginnende speler als competitiespelers. Als enige badmintonvereniging  in Velsen heeft de club een bloeiende jeugdafdeling en badminton voor minder validen.  Het komende seizoen doen maar liefst 12 teams  mee  aan de competitie in Noord-Holland.  

Na een dag werken of school is het fijn om met een leuke groep mensen te sporten. Bij BC Velsen kun je meerdere dagen badmintonnen en lessen volgen. Professionele trainers verzorgen trainingen op ieder niveau. Door het jaar heen worden diverse toernooien en andere activiteiten georganiseerd.
Kom gerust eens kijken of meedoen. Er zijn voldoende leenrackets aanwezig. En voor nieuwe leden is er in september een aantrekkelijke kortingsactie.

BadmintonClub Velsen speelt op maandagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur in het Polderhuis. Op woensdagavond van 19.00 uur tot 23.00 uur en op donderdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in de nieuwe Zeewijkhal. Op maandagavond en woensdagavond is van 19.00 uur tot 20.00 uur les voor beginners en recreanten.
Op woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur is er badminton voor minder validen.
Voor de jeugd is er op zaterdagmorgen zowel in het Polderhuis (10.00 uur tot 12.00 uur) als in de Zeewijkhal (11.00 uur tot 13.00 uur) badmintonles.

Enthousiast geworden? Je bent altijd welkom om een keer mee te doen!

 


Aanvullende gegevens