RABO bank fietstocht 11 juni 2017

Beste leden, 

Zondag 11 juni 2017 is de fietstocht van de Rabobank IJmond. We maken er met elkaar altijd een gezellige tocht van. We kunnen met de fietstocht een mooi bedrag voor de clubkas bij elkaar halen.

Zet deze datum in je agenda en meld je aan bij Ingeborg Korpershoek. Hoe meer zielen ….  Als we met een groep van 50 mensen fietsen dan kunnen we maar liefst 500 euro verdienen. Wij vinden het leuk om met de club te fietsen maar je mag de tocht ook alleen of samen fietsen. Dit jaar komen er verschillende nieuwe routes. Ook een afstand van 50 km is mogelijk en we krijgen hier dan € 15 voor.

ZET DE DATUM VAST IN JE AGENDA EN GEEF JE OP BIJ INGEBORG

Wil je meer informatie of je aanmelden dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur van BC Velsen

Ingeborg Korpershoek en Simon Visser

 

ALV 2017, dinsdag 6 juni 2017

Hierbij nodigt het bestuur jullie van harte uit voor de algemene ledenvergadering van de badmintonclub B.C. Velsen.

Plaats:   Kantine Zeewijkhal                           

Datum:  Dinsdag 6 juni 2017

Tijd:        Aanvang 20.00 uur.

 

Doorspelen op maandagavond

Vorige week was de eerste speelavond van de seizoensverlenging. Door spelers van BC IJmond, OG en BC Velsen werden leuke partijen gespeeld. Vanavond spelen we weer in het Polderhuis. Nog niet aangemeld? Geen probleem, je kunt nog meespelen.

foto van Badmintonclub Velsen.

 

Aanvullende gegevens