ONS toernooi 2017

Op 5 februari was het eerste ONS toernooi (ONderling Senioren) van BC Velsen. En we kunnen zeggen dat het een zeer geslaagd toernooi was. Met 48 inschrijvingen konden twee poules gemaakt worden van 6 kwarteten. Elk kwartet bestand uit 4 spelers die op sterkte waren ingedeeld en elke speler speelde per ronde 3 dubbels. Het toernooi werd in een spannende finale tussen de winnaar van poule A (Robert van den Boomgaard, Emma Peereboom, Michiel Galema en Valerie Buijsman) en de winnaar van poule B (Marc Veering, Laura van der Vis, Ruud Korpershoek en Rub Lürsen) gewonnen door het team van Marc. Op de facebookpagina kun je de filmpjes en de foto's bekijken (en je hoeft hier geen facebookaccount voor te te hebben). Voor het gemak hier de linkjes: Filmpje 1, filmpje 2, filmpje 3, prijsuitreiking en de foto's.

En na afloop hebben we in Smash Café heerlijke, door Rob eigengemaakte, stampot met een bal gehakt of worst gegeten. En uiteraard mocht een drankje ook niet ontbreken ;-)
Foto's.

Kampioenschap Team 4

TEAM 4 KAMPIOEN

Zaterdagmiddag 28 januari even na 14.00 uur gierde de spanningen door de lichamen van de aanwezige ouders. Zelfs een ingezette ontspannende en aanmoedigende "Jel" van de voorzitter werd niet op prijs gesteld.

Na een aantal spannende partijen wisten de spelers na de dubbels en singels gespeeld te hebben op een 4 - 2 voorsprong te komen. "HET KAMPIOENSCHAP WAS BINNEN" ,  team 4 met Tessa, Merel, Nico en Mathijs zijn kampioen geworden. Van harte toppers!

foto van Badmintonclub Velsen.

 

 

 

 

Aangepast badmintonprogramma zaterdag 28 januari

Beste jeugdleden,

Aanstaande zaterdag, 28 januari, is er een aangepast programma.
De competitiewedstrijden zijn normaal gesproken altijd op zondag. Alleen de laatste wedstrijd van deze competitie is dus aanstaande zaterdag.
Dit is enige tijd geleden al doorgegeven aan de competitiespelers.

Overzicht voor 28 januari:
Sporthal Polderhuis: recreanten training van 10.00-12.00 uur
Sporthal Zeewijk: jeugdcompetitie 10.00-14.00 uur (en om 14.00 uur start de seniorencompetitie)

Voor de recreanten jeugd (sporthal Zeewijk) is er dus geen training van 11.00-13.00 uur. De eerstvolgende training is op 4 februari.

Deze info wordt ook via email verstuurd.

Aanvullende gegevens