Uitnodiging ALV op dinsdag 14 mei 2019

 

Hierbij nodigt het bestuur van BC Velsen jullie van harte uit voor de algemene ledenvergadering (ALV) van de club.

 

Plaats: Sportkantine Sporthal Zeewijk                  

 

Datum: Dinsdag 14 mei 2019

 

Tijd: Aanvang 20.00 uur

 

Agenda:

Lees meer...

Einduitslag Recreanten competitie

 

Beste recreanten,

Graag informeren we jullie over de onderlinge recreantencompetitie. Alle wedstrijden zijn inmiddels gespeeld. Het waren regelmatig spannende wedstrijden waarbij de stand redelijk gelijk op ging. Zo waren er bij 17 van de in totaal 48 partijen drie sets nodig om tot een winnaar te komen.

Al vroeg in de competitie werd duidelijk dat Polderhuis maandag het sterkste team had samengesteld, en zij zijn dan ook de overduidelijke winnaar van deze competitie. De volledige uitslag is als volgt:

Lees meer...

Kom gratis kennismaken met Pickleball bij BC Velsen

Kom gratis kennismaken met Pickleball bij BC Velsen

Badminton Club Velsen is samen met Pickleball Holland deze nieuwe sport gestart. Een klein veld, een laag net, een lichte ‘paddle’ en bal maken dit tot een sport voor alle leeftijden en niveaus.

De meeste Tennissers, badmintonners, squashers en tafeltennissers vinden Pickleball meteen leuk omdat ze de techniek snel beheersen, de tactiek en tempowisselingen als uitdaging ervaren en hun netspel verbeteren.

In maart en april zijn er op woensdag van 20:00-22:00 uur gratis kennismakingslessen in sporthal Het Polderhuis te Velserbroek.

Het enige dat je nodig hebt zijn sportschoenen voor binnen zonder zwarte zool.

 

Aanvullende gegevens