Kom gratis kennismaken met Pickleball bij BC Velsen

Kom gratis kennismaken met Pickleball bij BC Velsen

Badminton Club Velsen is samen met Pickleball Holland deze nieuwe sport gestart. Een klein veld, een laag net, een lichte ‘paddle’ en bal maken dit tot een sport voor alle leeftijden en niveaus.

De meeste Tennissers, badmintonners, squashers en tafeltennissers vinden Pickleball meteen leuk omdat ze de techniek snel beheersen, de tactiek en tempowisselingen als uitdaging ervaren en hun netspel verbeteren.

In maart en april zijn er op woensdag van 20:00-22:00 uur gratis kennismakingslessen in sporthal Het Polderhuis te Velserbroek.

Het enige dat je nodig hebt zijn sportschoenen voor binnen zonder zwarte zool.

 

Kortings actie voor jeugdspelers

Voor maar € 15 tot aan het einde van het seizoen meespelen

Na het scholenbadmintontoernooi bieden we alle jeugdspelers een geweldige kortingsactie aan.

Voor maar € 15 kan je tot eind april 2019 meespelen.

  • Waar: Het Polderhuis in de Velserbroek
  • Dag: Zaterdagmorgen
  • Tijd: Van 10:00 - 12:00 uur

Neem wel binnensportschoenen mee, Rackets hebben wij voor jou.

Kom gerust kijken op zaterdagmorgen!!!

 

Klik hier voor de kortingsactie

Succesvolle eerste Scholenbadmintontoernooi

 

Afgelopen zaterdag, 19 januari 2019, vond het eerste Scholenbadmintontoernooi van BC Velsen plaats. Het was een fantastische dag met veel strijd, plezier en passie. In totaal waren er 13 scholen aanwezig en 94 kinderen. Nadat nogmaals de spelregels aan de kinderen waren uitgelegd, werd er gezamenlijk een warming up gedaan. Waarna de wedstrijden konden beginnen. Maar liefst 6 rondes per poule moesten er gespeeld worden voordat de winnaar bekend werd. In drie poules, respectievelijk groep 6/ 7/ 8, kwam een winnaar naar voren. De kinderen kregen een mooie beker. Voor de tweede plaats was er ook nog een prijs. De prijzen werden uitgereikt door wethouder Bram Diepstraten. 

 

Uiteraard kon het toernooi alleen doorgaan dankzij de inspanning van de vele vrijwilligers van de B.C. Velsen, die deze dag niet alleen naast de banen stonden om de wedstrijden in goede banen te leiden, maar ook achter de wedstrijdtafel. Ook de inzet van de buurtsport  coach, vakleerkrachten en Sportloket Velsen werd door ons zeer gewaardeerd. Wij kijken terug op een succesvol eerste Scholenbadmintontoernooi. Hopelijk tot volgend jaar!

 

Meer info over B.C. Velsen: www.bcvelsen.nl of bekijk onze Facebookpagina.

 

 

Aanvullende gegevens