Uitnodiging ALV op dinsdag 14 mei 2019

 

Hierbij nodigt het bestuur van BC Velsen jullie van harte uit voor de algemene ledenvergadering (ALV) van de club.

 

Plaats: Sportkantine Sporthal Zeewijk                  

 

Datum: Dinsdag 14 mei 2019

 

Tijd: Aanvang 20.00 uur

 

Agenda:

Lees meer...

Einduitslag Recreanten competitie

 

Beste recreanten,

Graag informeren we jullie over de onderlinge recreantencompetitie. Alle wedstrijden zijn inmiddels gespeeld. Het waren regelmatig spannende wedstrijden waarbij de stand redelijk gelijk op ging. Zo waren er bij 17 van de in totaal 48 partijen drie sets nodig om tot een winnaar te komen.

Al vroeg in de competitie werd duidelijk dat Polderhuis maandag het sterkste team had samengesteld, en zij zijn dan ook de overduidelijke winnaar van deze competitie. De volledige uitslag is als volgt:

Lees meer...

Succesvolle eerste Scholenbadmintontoernooi

 

Afgelopen zaterdag, 19 januari 2019, vond het eerste Scholenbadmintontoernooi van BC Velsen plaats. Het was een fantastische dag met veel strijd, plezier en passie. In totaal waren er 13 scholen aanwezig en 94 kinderen. Nadat nogmaals de spelregels aan de kinderen waren uitgelegd, werd er gezamenlijk een warming up gedaan. Waarna de wedstrijden konden beginnen. Maar liefst 6 rondes per poule moesten er gespeeld worden voordat de winnaar bekend werd. In drie poules, respectievelijk groep 6/ 7/ 8, kwam een winnaar naar voren. De kinderen kregen een mooie beker. Voor de tweede plaats was er ook nog een prijs. De prijzen werden uitgereikt door wethouder Bram Diepstraten. 

 

Uiteraard kon het toernooi alleen doorgaan dankzij de inspanning van de vele vrijwilligers van de B.C. Velsen, die deze dag niet alleen naast de banen stonden om de wedstrijden in goede banen te leiden, maar ook achter de wedstrijdtafel. Ook de inzet van de buurtsport  coach, vakleerkrachten en Sportloket Velsen werd door ons zeer gewaardeerd. Wij kijken terug op een succesvol eerste Scholenbadmintontoernooi. Hopelijk tot volgend jaar!

 

Meer info over B.C. Velsen: www.bcvelsen.nl of bekijk onze Facebookpagina.

 

 

Aanvullende gegevens