UPDATE: berichtgeving badmintonbond – 29 september

Zojuist hebben we van de bond, alsmede van de gemeente, te horen gekregen dat sport is uitgezonderd van de regel van maximale bijeenkomst van 30 personen. Dit betekent dat we kunnen spelen zoals we voorheen deden. Aanmelden is NIET meer nodig. Wel houden we nog een presentielijst bij op elke speelavond. 

Wel vragen we jullie extra aandacht voor de al geldende maatregelen vanuit de club. Ben je verkouden? Blijf thuis. Vermijd fysiek contact. Houd 1,5 meter, naast de baan (tijdens het afhangen en langs de kant). Ben je positief getest? Laat het ons weten. Verder is de sportkantine gesloten en mag er geen publiek aanwezig zijn bij de trainingen en/of wedstrijden. 

In het kort: 

  • Vanaf woensdag 30 september is het mogelijk om te spelen, zoals elke speelavond, zoals we gewend waren;
  • ook de training voor de competiespelers zal doorgaan op 30 september;
  • wel is de kantine gesloten;
  • en mag er geen publiek aanwezig zijn op de tribunes. 

Alle jeugdspelers worden nog apart benaderd met een plan m.b.t. kijkende ouders en publiek. 
 Wij willen jullie via deze mail nogmaals op het hart drukken dat het heel belangrijk is dat wij in deze moeilijke tijd rekening houden met elkaar en naar elkaar omkijken. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat wij onze mooie sport, ook in coronatijd, kunnen blijven beoefenen en de risico’s op de verspreiding van het virus zo klein mogelijk houden. 

Met vriendelijke groet, 
Het bestuur van BC Velsen